DEMANA CITA AL 931 843 327 Dl-Dv de 9.30 a 19.00 hs.

Qui som

La nostra Filosofia

Et presentem Carammel un espai dedicat a la cura i embelliment de les ungles de peus i mans. L’equip de Carammel es caracteritza per la seva gran professionalitat i tracte delicat.

Treballem amb els millors productes del mercat per assegurar una excel·lent qualitat en els nostres serveis. Et convidem a desconnectar per un moment de les preocupacions diàries i gaudir dels millors tractaments de SPA i les últimes tendència en moda.

Apliquem productes CND el líder mundial en desenvolupament de productes i tractaments de peus i mans. Localitzada a Califòrnia i present en més de 55 països al voltant del món, la signatura és propietat de la multinacional catalana The Colomer Group els qui aporten la seva experiència de més de 75 anys en sector de la bellesa.

Especialitzats en la cura i embelliment de les ungles, apliquem les últimes tendències en moda i salut.

Franquícies Carammel

Carammel ofereix l’oportunitat d’adquirir una franquícia Carammel per posseir el seu propi Saló d’Ungles amb el suport i experiència adquirida per l’empresa. Des del primer moment, la signatura aporta tot la seva know-how perquè la franquícia sigui un èxit rotund. Carammel ha estat creada per donar resposta tant a dones com a homes que gaudeixen de la cura personal. El públic de Carammel consumeix i crea tendències, no està limitat per edat i representa una oportunitat de negoci significativa.

Si desitja obtenir més informació sobre la nostra franquícies per favor enviï’ns un email a: marta@carammel.es

Consulta més informació al telèfon 931 843 327